Internaţional
Development Centers
Limbi
Despre noi

Despre noi

Am început cu o idee simplă

Am început cu o idee simplă

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simpla: cauta, angajeaza, păstreza cele mai bune talente tehnologice. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Păstrarea talentelor fericite

Abordarea tipică este depășită

Nu funcționează totuși. Unul dintre motivele pentru care nu este de lucru este faptul că cele mai mari agenții de recrutare au fost create într-un moment în care forța de muncă necesară pentru a completa un loc de muncă nu a fost la fel de complex ca și în prezent. În mod evident, compania tipic de recrutare nu are know-how-ul necesar pentru a recruta într-o lume tehnologică în mișcare rapidă. Noi am fost martori ne înapoi când am fost în căutarea de locuri de muncă. Există o deconectare completă între ceea ce vrea clientul, iar ceea ce agentia de recrutare recruteaza pentru . Clienții frustrat, competitivety companiei lor este afectată în mod direct. Nu găsi adecvat talentul nu numai timp de cost, dar, de asemenea, bani si afecteaza linia de jos a companiei.

Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

2008

Established

+60

Membrii echipei

+36

Countries

7

Birouri

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori, ingineri, programatori, coderi și consultanți în România.
Fortune 500 și start-up-urile aleg dezvoltatorii Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.

Angajeze programatori dedicați în RomâniaCum functioneazã?