Internaţional
Development Centers
Limbi

Angajam un dedicat Shopify dezvoltator
în România

În inima Europei de Est

Făcându-l ușor pentru a angaja o Shopify programator în România

Găsirea și păstrarea unui Shopify programator poate fi destul de provocatoare pentru unele companii. Nu pentru noi, totuși. Avem un proces strict de angajare pentru ecran în mod corespunzător Shopify dezvoltatorii noștri în România. În plus față de testele noastre teoretice, talentele trebuie să arate practic, și hands-on Shopify experiență de dezvoltare.

Shopify este o companie de e-commerce cu sediul în Ottawa, Canada. Spre deosebire de majoritatea populara platforma de e-commerce si CMS, codul este menținut de societate exclusiv. Shopify a devenit o soluție din ce în ce mai populare pentru proprietarii de magazine mici, de-a lungul anilor.

Angajam un dedicat Shopify dezvoltator
Am început cu o idee simplă

Cererea mare pentru Shopify programatori

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare în Shopify dezvoltare este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simplu: Hunt, angaja, să păstreze cele mai bune Shopify programatori în România. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
Angajam un dedicat Shopify dezvoltator
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Angajam un dedicat Shopify dezvoltator
Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

Angajam un dedicat Shopify dezvoltator
Facts

7

Birouri

+40

Membrii echipei
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori Shopify, ingineri, programatori, coderi, arhitecți și consultanți. Fortune 500 și companii start-up aleg dezvoltatorii Shopify ai Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.
IncepeCum functioneazã?