Internaţional
Development Centers
Limbi

Angajam un dedicat SAP Hybris dezvoltator
în România

În inima Europei de Est

Făcându-l ușor pentru a angaja o SAP Hybris programator în România

Găsirea și păstrarea unui SAP Hybris programator poate fi destul de provocatoare pentru unele companii. Nu pentru noi, totuși. Avem un proces strict de angajare pentru ecran în mod corespunzător SAP Hybris dezvoltatorii noștri în România. În plus față de testele noastre teoretice, talentele trebuie să arate practic, și hands-on SAP Hybris experiență de dezvoltare.

Hybris este o companie germana care vinde software pentru întreprinderi de e-commerce și de management al conținutului de produs. Este o filială a SAP SE. SAP SE este o corporație multinațională german de software, care face ca software-ul enterprise pentru a gestiona operațiunile de afaceri și relații cu clienții. Compania este cea mai mare treia de software si programare companie din lume. Unii dintre clienții hybris au inclus General Electric, West Marine, 3M, Levi și Nikon.

Angajam un dedicat SAP Hybris dezvoltator
Am început cu o idee simplă

Cererea mare pentru SAP Hybris programatori

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare în SAP Hybris dezvoltare este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simplu: Hunt, angaja, să păstreze cele mai bune SAP Hybris programatori în România. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
Angajam un dedicat SAP Hybris dezvoltator
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

SAP Partners

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Angajam un dedicat SAP Hybris dezvoltator
Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

Angajam un dedicat SAP Hybris dezvoltator
Facts

7

Birouri

+40

Membrii echipei
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori, ingineri, programatori, coderi și consultanți în România.
Fortune 500 și start-up-urile aleg dezvoltatorii Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.

Angajeze programatori dedicați în RomâniaCum functioneazã?