Internaţional
Development Centers
Limbi

Angajam un dedicat Navision dezvoltator
în România

În inima Europei de Est

Făcându-l ușor pentru a angaja o Navision programator în România

Găsirea și păstrarea unui Navision programator poate fi destul de provocatoare pentru unele companii. Nu pentru noi, totuși. Avem un proces strict de angajare pentru ecran în mod corespunzător Navision dezvoltatorii noștri în România. În plus față de testele noastre teoretice, talentele trebuie să arate practic, și hands-on Navision experiență de dezvoltare.

Microsoft Dynamics NAV provine din Navision, o suită de aplicații de contabilitate pe care Microsoft a dobândit în 2002. Face parte din familia Microsoft Dynamics de aplicații de business. Microsoft Dynamics NAV oferă o funcționalitate integrată pentru a oferi suport pentru managementul financiar, managementul lanțului de aprovizionare, producție, distribuție, managementul relațiilor cu clienții, vânzări și marketing, managementul serviciilor, managementul resurselor umane, managementul de proiect si de resurse, de management al depozitelor.

Angajam un dedicat Navision dezvoltator
Am început cu o idee simplă

Cererea mare pentru Navision programatori

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare în Navision dezvoltare este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simplu: Hunt, angaja, să păstreze cele mai bune Navision programatori în România. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
Angajam un dedicat Navision dezvoltator
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Angajam un dedicat Navision dezvoltator
Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

Angajam un dedicat Navision dezvoltator
Facts

7

Birouri

+40

Membrii echipei
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori Navision, ingineri, programatori, coderi, arhitecți și consultanți. Fortune 500 și companii start-up aleg dezvoltatorii Navision ai Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.
IncepeCum functioneazã?