Internaţional
Development Centers
Limbi

Angajam un dedicat HTML5/CSS3 dezvoltator
în România

În inima Europei de Est

Făcându-l ușor pentru a angaja o HTML5/CSS3 programator în România

Găsirea și păstrarea unui HTML5/CSS3 programator poate fi destul de provocatoare pentru unele companii. Nu pentru noi, totuși. Avem un proces strict de angajare pentru ecran în mod corespunzător HTML5/CSS3 dezvoltatorii noștri în România. În plus față de testele noastre teoretice, talentele trebuie să arate practic, și hands-on HTML5/CSS3 experiență de dezvoltare.

HTML5 este un limbaj de marcare utilizat pentru conținut structurarea pe web. HTML5 folosesc multe API-uri noi, cum ar fi panza, Geolocalizare, Offline, Istorie, Drag-and-drop, stocare pe web, Microdate și multe altele. Atunci când sunt combinate cu CSS3, HTML5 permite dezvoltatorilor să construiască puternic web și aplicații web mobil, folosind cadre, cum ar fi Bootstrap. Potențialul HTML5 este complet expus atunci când este utilizat cu CSS3 și un cadru JavaScript modern.

Angajam un dedicat HTML5/CSS3 dezvoltator
Am început cu o idee simplă

Cererea mare pentru HTML5/CSS3 programatori

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare în HTML5/CSS3 dezvoltare este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simplu: Hunt, angaja, să păstreze cele mai bune HTML5/CSS3 programatori în România. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
Angajam un dedicat HTML5/CSS3 dezvoltator
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Angajam un dedicat HTML5/CSS3 dezvoltator
Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

Angajam un dedicat HTML5/CSS3 dezvoltator
Facts

7

Birouri

+40

Membrii echipei
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori HTML5/CSS3, ingineri, programatori, coderi, arhitecți și consultanți. Fortune 500 și companii start-up aleg dezvoltatorii HTML5/CSS3 ai Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.
IncepeCum functioneazã?