Internaţional
Development Centers
Limbi

Angajam un dedicat Ionic dezvoltator
în România

În inima Europei de Est

Făcându-l ușor pentru a angaja o Ionic programator în România

Găsirea și păstrarea unui Ionic programator poate fi destul de provocatoare pentru unele companii. Nu pentru noi, totuși. Avem un proces strict de angajare pentru ecran în mod corespunzător Ionic dezvoltatorii noștri în România. În plus față de testele noastre teoretice, talentele trebuie să arate practic, și hands-on Ionic experiență de dezvoltare.

Ionic este un SDK HTML5 puternic, care ajută dezvoltatorii de a construi nativ-senzație de aplicații mobile folosind tehnologii web cum ar fi HTML, CSS, Javascript. Ionic este axat în principal pe aspectul și interacțiunea UI a aplicației. PhoneGap / Cordova este folosit pe partea de sus a cadrului Ionic.

Angajam un dedicat Ionic dezvoltator
Am început cu o idee simplă

Cererea mare pentru Ionic programatori

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare în Ionic dezvoltare este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simplu: Hunt, angaja, să păstreze cele mai bune Ionic programatori în România. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
Angajam un dedicat Ionic dezvoltator
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Angajam un dedicat Ionic dezvoltator
Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

Angajam un dedicat Ionic dezvoltator
Facts

7

Birouri

+40

Membrii echipei
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori, ingineri, programatori, coderi și consultanți în România.
Fortune 500 și start-up-urile aleg dezvoltatorii Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.

Angajeze programatori dedicați în RomâniaCum functioneazã?