Internaţional
Development Centers
Limbi

Angajam un dedicat C# dezvoltator
în România

În inima Europei de Est

Făcându-l ușor pentru a angaja o C# programator în România

Găsirea și păstrarea unui C# programator poate fi destul de provocatoare pentru unele companii. Nu pentru noi, totuși. Avem un proces strict de angajare pentru ecran în mod corespunzător C# dezvoltatorii noștri în România. În plus față de testele noastre teoretice, talentele trebuie să arate practic, și hands-on C# experiență de dezvoltare.

C# (C Sharp) este un limbaj de programare dezvoltat de Microsoft. Un spectru larg de aplicații și dispozitive pot fi acoperite folosind C #. Acesta poate fi folosit pentru a dezvolta aplicatii desktop (WinForms, WPF, etc.), coroborat cu cadrul NET / Azure pentru a dezvolta aplicatii web, precum și pentru a dezvolta aplicații mobile folosind Unitate 3D, și Xamarin.

Angajam un dedicat C# dezvoltator
Am început cu o idee simplă

Cererea mare pentru C# programatori

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare în C# dezvoltare este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simplu: Hunt, angaja, să păstreze cele mai bune C# programatori în România. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
Angajam un dedicat C# dezvoltator
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Angajam un dedicat C# dezvoltator
Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

Angajam un dedicat C# dezvoltator
Facts

7

Birouri

+40

Membrii echipei
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori C#, ingineri, programatori, coderi, arhitecți și consultanți. Fortune 500 și companii start-up aleg dezvoltatorii C# ai Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.
IncepeCum functioneazã?