Internaţional
Development Centers
Limbi

Angajam un dedicat F# dezvoltator
în România

În inima Europei de Est

Făcându-l ușor pentru a angaja o F# programator în România

Găsirea și păstrarea unui F# programator poate fi destul de provocatoare pentru unele companii. Nu pentru noi, totuși. Avem un proces strict de angajare pentru ecran în mod corespunzător F# dezvoltatorii noștri în România. În plus față de testele noastre teoretice, talentele trebuie să arate practic, și hands-on F# experiență de dezvoltare.
Angajam un dedicat F# dezvoltator
Am început cu o idee simplă

Cererea mare pentru F# programatori

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare în F# dezvoltare este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simplu: Hunt, angaja, să păstreze cele mai bune F# programatori în România. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
Angajam un dedicat F# dezvoltator
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Angajam un dedicat F# dezvoltator
Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

Angajam un dedicat F# dezvoltator

FAQ

Există costuri de recrutare anterioare sau contractuale atunci când angajați dezvoltatori F# cu TE?

Da. Avem nevoie de o depunere inițială care va fi aplicată ca credit la prima dvs. factură odată ce ați angajat dezvoltatorii F#. Dacă decideți să nu vă deplasați înainte, depozitul dvs. va fi rambursat în întregime.

Pot schimba o resursă pentru altul?

Da. În timp ce analizăm cu rigurozitate resursele noastre pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele dvs., înțelegem că nu fiecare dezvoltator va fi perfect potrivit pentru fiecare companie.

Ce metode de plată acceptați?

Lucrăm în primul rând cu ACH, fire bancare și de obicei lucrăm cu EUR, CHF, USD și GBP. Pentru sume mai mici, acceptăm toate cardurile de credit majore.

Cine deține drepturile legale ale operei create de dezvoltatorii F#?

Tu, clientul. Echipa noastră lucrează direct pentru dvs. și la plată integrală, toate IP-urile, drepturile, produsele și codul produse de TE sunt proprietatea dumneavoastră.

Unde se află dezvoltatorii dvs. F#?

Toți dezvoltatorii noștri F# lucrează de la una din instituțiile noastre din Europa de Est. Acest lucru este de a garanta IP-ul, securitatea, know-how-ul codului proprietății clienților noștri și a activelor. Avem facilități în cea mai mare parte a Europei de Est, în special în România, Ucraina și în Balcani. Simțiți-vă liber să programați o vizită!

De ce nu permiteți dezvoltatorilor F# să lucreze acasă sau de la distanță?

TE este cunoscută ca fiind strictă în ceea ce privește securitatea. Lucrările de la distanță și freelancările sunt minunate ca un concept, dar clienții noștri, companiile Fortune 500 și guvernele în special, sunt foarte dornici să se asigure că IP-ul a ceea ce lucrează dezvoltatorii F# este stocat în condiții de siguranță.

Cât de mult ar trebui să plătesc pentru a angaja un dezvoltator F# cu Team Extension?

Nu concuram pe preț, concurăm pe calitate. Piața are o cerere ridicată pentru dezvoltatorii F# și nu este suficient să se dezvolte dezvoltatorii F#. Economie simplă pe care o poți spune. Aceasta înseamnă că prețurile din întreaga lume sunt ridicate, indiferent de locație. Angajam dezvoltatorul dvs. F# direct (în numele dvs.). Plătim toate impozitele angajaților și contribuția la angajare către stat. Fără probleme pentru tine. Nu există complicate lucrări și dificultăți administrative pentru a trece prin.

Cine îmi va gestiona dezvoltatorul F#?

Tu. Acesta este un avantaj major pentru dvs. și dezvoltatorii F#. Lucrezi direct impreuna. De aceea, în mod obișnuit, permiteți clienților noștri să gestioneze direct dezvoltatorii F#. Cunoașteți aplicația F# mai bună decât oricine. La cerere, oferim și managementul proiectelor - în numele dvs. - al dezvoltatorilor F#.

Pot programatorii F# meu să lucreze de la birourile companiei noastre?

Da. Implementarea la fața locului a personalului dezvoltatorului F# este disponibilă la cerere. Toți dezvoltatorii TE vor avea ultimul cuvânt în procesul de relocare, deoarece dezvoltatorii fericiți sunt o prioritate de vârf. Toate ajustările costului de trai și taxele de relocare sunt transmise clientului. Acest aranjament funcționează cel mai bine pentru perioade de 3-6 luni. Clientul care solicită relocarea pe termen lung pe amplasament este sfătuit să informeze TE în avans, astfel încât să putem angaja anumiți candidați F# care doresc relocare.

Ai QA? Cum rămâne cu CS?

Da. Gândește-te la noi ca o extensie a echipei tale. Pentru QA, efectuăm testul de fum pentru QA pe aplicația F#. Vă recomandăm să alocați o sumă de QA dedicată în bugetul dvs. Pentru CS, avem, de asemenea, resurse disponibile pentru a face CS pentru aplicația F#.

Ce software utilizează de obicei Team Extension?

Team Extension utilizează Git, GitHub, Jira, Slack pentru comunicare. De asemenea, vă invităm la canalul Slack.

La firma noastră, folosim instrumente specifice. VPN, etc. Ar putea să-i folosească și dezvoltatorul F# meu?

Da, putem / vom folosi VPN, și da, puteți utiliza toate instrumentele pe care compania dvs. le folosește în mod curent și le transmite nouă. Dacă este necesar un curs de formare, luați în considerare acest lucru atunci când faceți onboarding-ul dezvoltatorilor F#. În cele din urmă, dacă sunt necesare licențe, asigurați-vă că achiziționați licențele software-ului în cauză pentru dezvoltator.

Cum încep să încep? Cum îmi angajez resursa F#?

Vesti bune! Pur și simplu du-te la https://teamextension.ro/get-started/ro. Completați formularul și unul dintre experții noștri vă va trimite înapoi în 24-48 de ore pentru a vă configura contul.

Sunt un F# dezvoltator, sunt interesat să lucrez cu TE. Unde pot aplica?

Suntem recrutați în mod constant dezvoltatori talentați F#, pur și simplu mergeți la https://teamextension.careers pentru a afla despre pozițiile noastre deschise.

2008

Established

+60

Membrii echipei

+36

Countries

7

Birouri

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori F#, ingineri, programatori, coderi, arhitecți și consultanți. Fortune 500 și companii start-up aleg dezvoltatorii F# ai Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.
IncepeCum functioneazã?